Beställ grönsakskasse

Basen i kassen är morot, sallat, någon kål och någon lök när vi har. Vi lägger sedan till grönsaker efter säsong. Detta gör att ni får ta del av en stor variation av superfärska grönsaker under säsongen. Vi försöker odla mycket av det vi alla gillar som exempelvis tomat, broccoli, gurka, morot och sallat. I år har vi utökat ytan med växthus och hoppas kunna leverera ännu mer gurka och tomat!

Vi meddelar några veckor i förväg när första kassen levereras. Det beror på hur vädret blir i vår!  Du kommer att få ett mejl i samband med leveranserna om vilka grönsaker som finns i kassen och lite info om dessa och annat. Ibland kan det vara erbjudanden om att lägga till saker till nästa kasse, till exempel honung eller när vi har mycket av någon gröda. Om du vill hoppa över en kasse så önskar vi att du säger till senast kl 12 dagen före leverans men du kan också be en kompis hämta kassen utanför din dörr. Fakturan skickas till dig på mejl. Våra leveranstider är lite olika beroende på var du bor. Om ni är flera på en arbetsplats som vill prenumerera kan vi ordna så att grönsakerna kommer dit strax innan ni slutar jobba. Du kan pausa eller säga upp prenumerationen när du vill – självklart utan bindningstid.

Bor du utanför vårt leveransområde? Fyll i formuläret nedan ändå så ser vi om vi kan lösa det. Om det är fler i samma område som vill ha kassar så är det såklart enklare!

Under formuläret finns några exempel på hur en kasse kan se ut.

Beställning

Just nu tar vi inte emot några beställningar eftersom vi inte kommer börja leverera förens 2025.

Här är några exempel på hur Stora kassen såg ut 2022!

Och några exempel på hur Lilla kassen såg ut 2022!